Despre Noi

Piata Domneasca > Despre Noi

Despre Noi, grupul de firme Galtour Dunarea

Daca nu ne-ai cunoscut deja, ne bucurăm sa-ti spunem ca oferim de peste 26 ani clientilor nostri servicii pentru evenimente premium si programe turistice de calitate. Unde ne gasesti? In inima orasului Galati, in Piata Domneasca.

Si pentru că întreaga noastră echipă s-a străduit sa fie mereu la inaltimea asteptarilor partenerilor, ne bucuram în continuare de increderea unui numar mare de clienți din toate zonele țării; organizații și companii de notorietate care solicita servicii pentru derularea evenimentelor, calatori in interes de afaceri, grupuri de turisti, persoane care doresc să beneficieze de cele mai bune sfaturi de pachete turistice în călătoriile lor prin intreaga lume.

I like Galtour & Dunarea

Și pentru că dorim sa sărbatorim alaturi de voi cei peste 25 de ani de activitate, te invităm să te delectezi cu o alta experiență in centrul orașului, în Piața Domnească.

În premieră pentru orașul de la Dunăre, am creat un spațiu original unde îți poți petrece singur sau alături de prieteni orice moment al zilei, rasfațându-te in cele 3 zone noi create pentru stiluri culinare si de petrecere a timpului liber diferite; restaurant cu bucatarie romăneasca urbană, cafenea si fast-food. Iar privirea ta se va încânta atât cu forfota din Piata Domnească cât și cu elemente ambientale ce amintesc de bun gust si vremuri de altadata care și-au păstrat și pentru generațiile de azi o porție de farmec și rafinament.

Te invităm așadar sa trăiești alături de noi o nouă experiență in Piața Domnească, în centrul orașului Galati !

De ce sa vizitati Piata Domneasca ?

Situata la intersecția străzilor Brăilei și Domnească, Piata Domneasca reprezinta una dintre cele mai vechi zone ale orașului Galați. Cu aspectele moderne de rigoare, incercăm sa pastram traditiile si imaginea unor epoci pline de o frumusete aparte și sa invitam gălățenii dar si oaspeții ce ne viziteaza orașul să redescopere sufletul orașului de la Dunare.

Povestea Pieței Domnești a început acum mai bine de jumătate de veac când arhitecții au dat viață Hotelului Dunărea. Iar deși timpul a trecut, Hotelul Dunărea a întinerit și veșmintele sale s-au îmbogățit, cu încă o stea devenind astăzi Hotelul Danube Stars***. Și cu ale sale haine noi, Hotelul Danube Stars*** continuă să spună și el povestea Pieței Domnești, din perspectiva clădirii reprezentative, premiată pentru caracterul istoric al arhitecturii sale, pe care trecerea timpului o face și mai valoroasă pentru memoria colectivă a acestui oraș.

Tot in Piața Domneasca regasim și Hotelul Galați Centrum ***. Cu siguranță l-ai remarcat, asemănându-se prin înălțimea-i impozantă cu un far care veghează asupra pieței. Și nu doar înălțimile recomandă Hotelul Galați Centrum ***, întrucât acesta de mai bine de treizeci de ani este singurul hotel de business aflat la kilometrul zero al orașului, unde toate drumurile se intersectează.
Tot în Piața Domnescă vei regăsi prilej și loc de relaș prin Restaurante și Terase, pe numele lor Rapsodia si Blue Sun, cu bucate si băuturi dintre cele mai alese pe care să le savurezi într-un ambient unic si elegant, fresh dar si cu tușe retro chiar in inima orașului.

Pe cei cu dor de ducă, de mai bine de 26 de ani Agenția Galtour Travel îi ajută să-și planifice călătoria mult visată. Tot în piață vei putea să-ți îmbogățesti tolba cu amintiri din First Club iar când va fi de muncă Piața Domnească îți va veni în ajutor prin Centrul de Afaceri cât și prin numeroasele sedii de bănci de aici.
Va invitam asadar in Piata Domneasca pentru a ne bucura de o alta experienta, farmec si a retrai valorile autentice !